GOD JUL

Idag är det Julafton! OCH det snöar! - precis som det ska göra/och gör i alla filmer!
Har redan fått några härliga saker som jag önskat mig + en kamera ryggsäck! - riktigt glad över den - samt en hårddisk!
Snart ska vi över till farmor och farfar för att se på kalle anka och träffa släkten och äta middag! MYS!

Tack Skar för presenten! Blev jätte glad! Känenr mig dock lite dum, borde köpt ungefär samma till dig, eller något mer.. Men du ska få en till liten sen present från Egypten! Men det blir en överaskning!

God jul från mig till er alla! samt ett par galna bilder på mig ;)

Dan före dan före dopparedagen


GUUD imorrn är det julafton det känns helt sjukt! Det var ju första advent nyss och ja gud vad tiden springer iväg!
Har idag slagit in lite presenter samt bakat pepparkakor med pappsen :)
Innan detta träffade jag Skar och fick tillbaka min Bikini samt tog en kopp rykande het kaffe på Medelhavs muséets cafe, som är super duper mysigt!
Jag hade också värdens värsta SÖT behov!, men jag klarade mig ett tag men sen kom det som en bomb och slog ned, jag proppade i mig allt sött som fanns i huset, suck.. Aja det är julfan! NU FÅR MAN VA FET!

Jävla rakhyvel

Okej jag HATAR rakhyvlar! Där står jag i duschen och ska raka mig under armarna och så faller den där jäveln isär och när man försöker i ett desperat läge att laga skiten så skär man bort halva fingret!
Istället för att duscha i vatten fick man ju fan duscha i blod! OCh så gör det så ihelvete ont att jag har lust att sätta mih på golvet och skrika så högt jag kan!
FAN VA JA HATAR RAKMAKAPÄRER!

Vackert Sken

GUD vilket underbart väder det är ute! Det perfekta vädret att fota i!
Dock så är jag för lat och ofräsch för att hoppa i kläder och dra fram kameran, suck.
Men jag sparar mina bilder och batteri till Egypten ;)

Tänk nu är det bara idag kvar sen är det julafton!! Har dock en konstig känsla, har ju inte önskat mig något helt speciellt egentligen, utan ser mest ifram emot att få träffa släkten och umgås!





Planer för dagen :
  • Baka pepparkakor!
  • Träffa Olivia för att få tillbaka min bikini!
  • Slå in julklappar som inte är färdiga
  • Gå ner till Bea för att hämta en kartong - om vi inte har en hemma
  • Vara riktigt trevlig - gick ju skitbra när alla är så jävla griniga!

En dag med tandläkare och kaffe

Var hos tandläkaren på morgonen - inga hål som tur var!
Har och tänker aldrig ha hål, är rädd för att borra!!
Efter det gick jag och brorsan för att köpa en julklapp till mamsen, (han hade inte köpt något ännu) och ett linne samt ögonfrans-färg till mig! Älskade linnet iaf, köpte ett svart linne på Gina Tricot för en hundring och är nöjd, den sitter jävligt tajt men ja föredrar tajt när det gäller linnen!

Sen så har jag proppat i mig en massa av kolan som jag bakade igår! SÅ JÄVLA GOD!
Önskar att alla fick smaka den!! Så jag var även tvungen att smaka på chokladen också som även den var super duper god! Hade ju i kanel i den mörka chokladen, ohc den blev såååå perfekt!
Efter det så bestämde ja träff med kära Alice som jag inte har träffat sen innan höstlovet!
Vi hade en trevlig men kort stund! Sen mötte jag Olivia för att byta julklappar och fika!
Vi satt en bra stund inne på ett jätte mysigt kaffe i Gamla stan och drack kaffe och hade en livlig diskution om Isbjörnar och andra djur som är utsatta!
Dock så glömde hon att ta med min bikini och jag glömde bort den helt jag också... Så vi får träffas i morgon igen, dock inget mig emot!

TVÅ DAGAR KVAR TILL JULAFTON!

och tre dagar kvar till egypten

DET SNÖAR

DET SNÖAR! DET SNÖAR! JAG DÖR AV LYCKA <3

Julbak

                         

Idag skulle jag egentligen träffat Olivia för att fota i pappas studio, men planerna hoppade i plurret eftersom pappa skulle jobba med car-porten hela dagen, så vi blev tvungna att stjuta upp det tills i morgon! Då jag också ska till tandläkaren !!
Så istället satte jag igång julbaket som annars skulle skett i morgon, -vilket lite av det även kommer göra - marisipan och pepparkakor - Det blev Kokosbollar - som mamma älskade, hon norpa åt sig fem stycken! - två olika sorters kolor - choklad och smörkola - och choklad figurer, Det tog typ hela dagen att göra allt detta så jag är helt slut körd nu, är aptrött!!
Och hoppas på att det kommr någon BRA film ikväll, för då ska jag sitta ohc mumsa på mitt favorit godis - SMÖRGÅS-GURKA!!!!!

"Car-port"

Pappa och Farfar har stått hela dagen och byggt i våran trädgård..
De var riktigt duktiga där de står och det kommer bli baouta snyggt!

   Här är en usel bild som min kära bror tog, (han dokumentera det hela).
  

Yes man

Ska nu på Bio med bror min, ska se på den där komedin med Jim Carrey - Yes man - som går på reklam heeela tiden.
Den värkar faktist rolig, så jag hoppas jag tror rätt för en gångs skull! Brukar ju offtast bli totalt tvärt om.. suck.
Men den började lite sent, halv sju, så det blir till att man får käka ute också.. Och vad kan jag äta förutom sallad lixom, nada.. Så det blir en sallad för min del, frågan är bara vart och när!

Annars idag så har jag bara varit inne, gjorde pilates och åt gröt till frukost såg sedan på disney chanel som vanligt...
Sedan har det blivit mycket Tv tittande, Farfar och pappa kom in och fikade runt ett sen kom farmor också så då satt jag med och deltog i snacket, sen stack jag och mamma till Bea, kom hem precis, mötte en väldigt söt katt, med riktigt snygg tecking som hängde med oss en riktigt bra bit, innan den blev bort skrämd av en annan katt - tur det.

Men nu ska jag inte sitta och skriva längre, nu ska jag ta och gå på toa och sedan dra!
Kommenterar filmen när ja kommer hem!.

Tjena mors!

Äcklig

Okej först måste jag säga att jag älskar Bosse, han är värdens sötaste kisse-miss..

Okej idag har jag proppat i mig allt som har med choklad att göra, har haft ett sådant stort sug att jag nästan tuppat av, och för att sedan bli av med suget (som inte funka) proppa ja i mig sex mackor och två lusse katter!!!!
Nu mår jag så dåligt och har svällt upp rejält, jag ser ut som en lussebulle själv!
Jag vill bara spy upp allting och glöömma det, men det är svårt, för det första jag ska inte spy, jag vill inte det är äckligt, sen så kan jag inte glömma det eftrsom jag är så upp proppad med saker som har åkt ner i min mage på två timmar!!!
Jag kmmer helt klart inte orka någon middag och jag måste träna stenhårt i kväll, dock så ställer sjukdomen till det eftersom min förbränning är zero! Den finns typ knappt!!
Hur ska jag lyckas nu då.. usssch!!

Svettig som en gris

Gud vad jag är svettig, det är inte klokt!
Jag har sprungit runt hela dagen, - efter ett tufft pilates pass på boll i 40 min -  och städat!
Så nu är mitt rum, köket och hallen glänsande rena (okej kanske inte köket ohc hallen, bosse har just kommit och stökat ned...) Men jag är nöjd, så här rent har det inte varit i mitt rum sen i sommras nån gång..

Men som sagt jag är helt död, ohc precis klar, pappas pressent är inslagen och fixad och erik har kommit hem!
Han fick visst VG i tre ämnen! jag är stolt över honom, det är hans allra första betyg och mina första betyg var absolut inget att vara stolt över..

Globen, glöggte och läkarbesök

Idag åkte jag till läkaren, så sanna fick vara själv på de två lektionerna vi hade, blev dock lite överaskad när hon kom in rusande i rummet medens jag såg på Svampbob fyrkant, och vänta på att mamma och pappa skulle komma..
Men hon hade visst varit snabb och gjort klart miljökörkortet! Duktigt!
Men mamma och pappa kom typ på diräckten efter att hon kommit, så vi han inte prata klart...
  Vi kom lite tidigare än vi trodde, tog visst inte så jätte lång tid att komma till nacka närsjukus som vi hade beräknat, men det gjorde inget, mamma fick sin smörgås som bara kosta 35 spänn, och var bauta stor!
Men klockan 10.40 går vi till läkaren som tar emot oss på en gång, (jag fick inte läsa tidningen med underbara recept som jag ville läsa..suck) Hon var lite grinig över att vi inte hade lämnat in blodprover - vi hade ingen aning om att vi skulle gjort det, eftersom ingen hade berättat det!!!- men det gick att lösa i alla fall. Hon gick nogrant igenom sjukdomen gång på gång, höll typ på att börja grina när hon nämnde gravid eftersom jag trodde först att man hade svårare för att bli det med sjukdomen, men det var det inte, bara att man var tvungen att gå på en massa undersökningar med jämna mellan rum, suck, jag som sååå vill ha barn! Men det går ju och det är jag glad över!!!!!!!
  Ska börja med medecinen på mån föresten, skit kul, ska äta den hela livet ut!! Fy fan.
Sen skulle jag ta de där blodproverna iaf, det blev nått problem och tanten var typ 70 och virrig som en höna, så det var skitjobbigt, och sen skulle hon fylla 7 sådanna där små provrör, vilket var väldigt jobbigt eftersom man förlorar så jävla myk blod! Och det var ju inte bara för den här sjukdomen vi skulle kolla som det var tänkt från början utan nu var det brist på ämnen som järn, zink och sådant också, eftersom jag såg så BLEK ut!

Sen åkte jag och mamma till Globen, gick runt och kollade i klädaffärer m,m..
Vi hade jätte mysigt, förutom med att jag nästan började gråta hela tiden, pga trötthet och sådant skit, - jag gillar inte att vara hos läkare och ta prover... - men i alla fall så fikade vi, jag drack en god smoothie med hallon och kiwi smak, och mamma åt lasange, sen när vi skulle åka hem gick vi in i den lilla söta affären vid stadium, som visst skulle stänga igen, och där inne hittade jag en Über söt nalle! Som fick följa med mig hem ;D

Och just nu sitter jag och dricker glögg te och hälsar på mina söta katter som kommer in med jämna mellan rum för att hälsa, innan låg piraten med mamma på min säng och sov, men hon blev så jävla grinig när bosse kom in så hon hoppa ner och körde ut honom från rummet.. Hon e nog lite avundsjuk av sig..
 Jag är inte säker på hur det blir i morgon eller idag, ska ju kanske stanna hemma..
JAg får se hur det blir med den saken!.

Ja juste, häromdan var ja och Sanna i haninge centrum och shoppa julklappar!
Hittade pressenter till både pappa, farmor och farfar samt Olivia!
Även en liten present från mormor till mig, eftersom hon gav mig en femhundring i julklapp, jag köpte nämligen en pilates skiva steg 2, pilatesboll - som jag länge tänkt köpa (ända sen i sommras faktiskt)
Men nu ska jag gå och läsa Olivias blogg, och se vad som har hänt hos henne!
Ha det bra!

Gävle

Hoppar snart upp på tåget som far till Gävle, ska hem till mormor och morfar bengt, ska bli riktigt trevligt!
Ska ta med mig min lilla kamera och gå ut och fota lite, har ju inga kort på gävle, och jag tycker faktiskt att det är riktigt mysigt där !!! Ska även ta och beställa lite bilder från Crimson.se, och genom pappas jobb får jag det lite billigare ;) Tjoho!
Så jag ska försöka hitta några bra bilder så fort jag får tid, funderar på att ta någon på pirat och bosse och sen på den där ugglan och sen får vi se! Jag ska iaf beställa en bild i 70 x 100 cm, frågan är ju bara på vad...
  Men nu ska jag inte tråka ut mer, utan försöka hinna göra mig i ordning!
Och i morgon är det Bullkalas! :D

Lågt blodtryck

Var ju hos gyn idag, gick bra, blev inte så intimt som tur var!
Fick svara på frågor och ta blodprov, det visade sig när hon kollade blodtrycket att jag hade
ett väldigt lågt blodtryck, vet inte vad det kan bero på, men men, skulle egentligen gått till en annan läkarmotagning för att kolla det idag också, direkt efter frissan som jag var hos efter gyn, men det han jag aldrig...

Men jag har haft en härlig dag idag i alla fall, ledig och glad!.

Hemma

Kom hem idag dårå, är ledig i morgon pga gyn... Ska inte bli så kul att gå dit, men vad har man för val..
Tyvärr är resten av klassen också ledig, eftersom vi har hemma uppgift i alla ämnen, fy fan.
Alltså är jag inte så speciell.. Men det är ju bra på sätt och vis, jag missar ju inget!

Men nu ska jag gå för att forsätta min härliga läsning av "Om jag kunde drömma"

RSS 2.0